Dr. Zsiska Beáta

reumatológus, sportorvos, holisztikus orvos

2002-ben a Szegedi Tudomány Egyetem általános orvosi karán végeztem.

2007-ben Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen manálterapeuta vizsgát tettem.

2008-ban Debrecenben a reumatológia szakterületéből vizsgáztam sikeresen.

Egyetemi éveim óta folyamatosan tanulmányozom és képzem magam a mozgásszervi betegségek kezelésének legeredményesebb módszereiből (McKenzie módszer, Schroth terápia, Kinesiotape, Izomkontroll, Feldenkrais módszer, Dinamikus jóga, Pilates, Klein-Vogelbach módszer), nagy hangsúlyt fektetve a megelőzésre. 2013-ban a Bécsi Reumatológiai Klinikán töltött gyakorlatommal bővitettem orvosi tapasztalataim.

A hivatásomban végzett munkám során, egyre fontosabbá vált, a betegek gyógyulásában a test mellett az emberi oldal támogatása is.

2010-ben kezdtem meg 3. szakvizsgám megszerzését a Semmelweis Egyetem Tündérhegyi Európai Pszichoterapeuta képzésének keretein belül, ahol szakterületemnek a szimbólum terápia módszerét választottam.

2012-ben a Magyar Szomato-pszichoterápiás Egyesület bioszisztémikus képzésén szomato-pszichoterapeuta végzettséget szereztem. Jelenleg a munkám mellett az autogén trénig módszerét tanulmányozom, alkalmazom a stressz kezelésében és önkéntes munkatársként résztveszek a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézet munkájában.

2016-ban 2. szakvizsgám tettem le a Semmelweis Egyetem Sportorvosi szakképzésének keretein belül sportorvosként, hogy a mozgásszervi betegségek és panaszok kezelésében még magasabb szinten láthassam el a hozám forduló pácienseket. 

Jelenleg privátrendeléseim mellett 2015 óta dolgozom a Terrorelháritási Központ kiemelt mozgásszervi orvosaként. Gyakorlataim során szerzett saját tapasztalatim nagyban segítenek abban, hogy a pácienseimet még jobban megértsem és hozzám fordulva panaszaikra a számukra legmegfelelőbb módszert ajánlhassam. Megadhassam azt, hogy a gyógyulás folyamata során figyelhessünk a páciens egyéni lehetőségeire és adottságaira, így a gyógyulás rövid és hosszú távon is örömteli és sikeres legyen.

 

 

 

 

Telefon: 06-20/528-3406

Email: info@drzsiskabeata.hu

 

 

Elérhetőség


parkoló: utcán ingyenes
II.Ker. Mobiltelefon:
+3620/509-7575
(privát számmal ne hívjanak)

Buda
Budapest, Pusztaszeri út 73, 1025


Aki a lefoglalt időpontban nem jelenik meg, és erről nem értesít semmilyen formában (e-mail, sms, telefon, személyesen) előzetesen minimum 24 órával a lefoglalt időpont előtt, az a következő alkalommal plusz térítés ellenében tudja csak igénybe venni a masszőr szolgáltatást!© 2010 Minden jog fenntartva