Orosz zsírtörési cellulit masszázs gumiköpölyözővel

2015.09.21 18:20

 

A cellulit masszázs természetes, hatékony és kényelmes módon karcsúsít, átformálja testkontúrját, megemeli a popsit és segít eltüntetni a narancsbőrt. A masszázs bőrt feszesebbé, puhábbá és selymesebbé varázsolja.

 

A cellulit masszázs időtartama: 60-90 perc

Menete:
- Nyirokcsomók, vesepontok, hólyagpontok masszázsa.
- Hason perisztaltika beindítása masszázzsal. Hason nincs zsírtörés.
- Szükség esetén: vádlik cellulitmasszázsa, köpölyözése, hátulról combok cellulit masszázsa, köpölyözése, popsi cellulitmasszázs, köpölyözése, majd ugyan ezen területek zsírtörés masszázsa, következik.

A masszázs segít kihozni a nyirkokon és megnyílt pórusok keresztül a salakanyagot, és a bőrt selymessé, bársonyossá teszi.
- Majd megfordul a vendég és a combok cellulitmasszázsa, köpölyözése, zsírtörés következik.
- Befejezésként vérkeringést fokozó krémmel bekenjük, majd fóliával betekerjük a vendéget, amiben 20 percet pihen meleg takaróban.
- A masszázshoz életmód-tanácsadás is hozzátartozik. És sok folyadék fogyasztása!!!

Sajnos az első három kezelés fájdalmas, de drasztikus változásokat fogunk észlelni utána a testünkön. Komplett kezelés 10-12 menet.

Egy kínai közmondás szerint: Ami gyógyszerekkel gyógyítható, az a köpölyözéssel is.

 

Elérhetőség


II.Ker.
II.Ker. Mobiltelefon: +3620/509-7575

Buda
Budapest, Pusztaszeri út 73, 1025

Aki a lefoglalt időpontban nem jelenik meg, és erről nem értesít semmilyen formában (e-mail, sms, telefon, személyesen) előzetesen minimum 24 órával a lefoglalt időpont előtt, az a következő alkalommal térítés ellenében tudja csak igénybe venni a gyógymasszőr szolgáltatást, melynek díja 8000 Ft. Nos ez így nem működik, hogy más betegtől elveszi a lehetőséget, mert fenntartotta magának és nem jelent meg.© 2009 Minden jog fenntartv

Dakó László ETI- Okleveles, MESZK Kamarai Tagsággal, és szakmai felelősségbiztosítással rendelkező gyógymasszőr