Árak

ETI- Okleveles, MESZK Kamarai Tagsággal, és szakmai felelősségbiztosítással rendelkező gyógymasszőr vagyok


Már reumatológussal dolgozom több éve, és ugy 2010 től vagyok a szakmában. Aktív regisztrált, vállalkozó, okleveles gyógymasszőr vagyok, ezért nálam másak a tarifák  mind azoknál akik sima masszőrök, vagy

de 

nem aktívak gyógymasszörként ebben a szakmában.

ebben az esetben telefonon érdeklődjön, kezelési tarifáimról

Egészségpénztári térítés terhére is igénybe vehetnek egyes szolgáltatásaimat
 
T:0620/509-7575
 
Nyilvántartási száma: 52697269
Adószáma: 78950889-1-33
Statisztikai számjel: 78950889-8690-231-13
Nyilvántartási száma: 52697269
Adószáma: 78950889-1-33
Statisztikai számjel: 78950889-8690-231-13

Engedélyek tevékenység végzésére:

ÖVTJ-kód

869007

869005

8690 - Egyéb humán-egészségügyi ellátás (TEÁOR)Masszázs
Mentál egészség ellátás
Egyéb egészségügyi tevékenység

 

 

 

Szakmai gyakorlat:

• Frim Jakab Fogyatékosok Egyesített Intézménye ( Bp. IV. Újpalotai 
út.11), gyógymasszázs

• Empátia Gondozóház (Bp. XIII. Kerekes J. út 12-20.), 
gyógymasszázs

• Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Diákotthon és 
Gyermekotthon (Bp. XII. Hegyhát út 35.), gyógymasszázs

• Irgalmasrendi Kórház Hidroterápiás Osztályán Izsányi Ildikó főnővér felügyelete alatt súlyfürdő, tangenton, szénsavfürdő, iszapkezelések, gyógymasszázs, stb. ( Frankkel Leó út. 54.) .

A klinikai masszázsterápia jelentős fontossággal bír a fizikoterápiás kezeléseken belül. Csodás módszerre épül, amellyel kiváló diagnózist állíthat fel a terapeuta a betegéről. A gyógymasszázst azonban gyógymasszőr vagy gyógytornász végzi, és nem egyéb tanfolyamotokon elsajátított keleti masszázs fajtákat. A gyógymasszőri szakma elsajátítsa nappalin két év felnőtt oktatásánál másfél év , vagy egy év de neked kell gyakorlati lehetőséget keresni. Az akinek csak egy a/4 oklevele van az nem gyógymasszőr se egyéb gyógyító! Az aki gyógymasszőr akar lenni annak nagyon sokat kell tanulnia és főleg tapasztalatokat szereznie ezen a téren. A terapeuta, amikor egy beteget megvizsgál, figyelembe veszi testtartását, annak szimmetriáját, mozgását, amely lehet lassú, gyors vagy akár szakaszos. Egy kiváló tapasztalt gyógymasszőr már a betegről akkor fel tud állítani egy pontos diagnózist, amikor az még ruhában van. Az egyén teste, alakja árulkodik az egyén testi betegségeiről. A gyógymasszőr mindezeket a külső jeleket megfigyelve, a masszázs elkezdése előtt még érintéssel is felméri a beteg állapotát. Az izomrostok felépítését megfigyelve, illetve az ízületekben meglévő ízületi szögek elváltozásait, csavarodásait, tengely ferdüléseit felmérve kezdi el a kezelést.

A gyógymasszőr a beteg orvosával együttműködve dolgozik, ezért tudnia kell orvosi leleteket olvasni, megérteni és kérni a beteget, hogy hozza magával és mutassa fel azokat. Jelentős fontossággal bírnak ezek az orvosi leletek, melyek még pontosabbá tehetik a diagnózist és a kezelést. Soha ne tévesszük össze, a gyógymasszőr nem masszőr, ahogy egyesek látják, mi nem hát simogatásával vagy vakarásával foglalkozunk, mi "gyógyítunk", természetesen az orvos által írt diagnosztizálásával... A gyógymasszázs vagy orvosi masszázs orvosi rendelvény alapján végzett masszázskezelés. A kezeléseket nem az orvos végzi hanem a gyógymasszőr illetve gyógytornász. Többnyire terápiás célzattal adják (15-20 masszázskezelés). A kezelések célzottan történnek. Többnyire a megbetegedett testrészt (térdet, vállövet, nyakat) masszírozzák 10-15 perces időtartamban. A kezelés masszázságyon történik. A masszázst szabad bőrfelületen végezzük, tehát fürdőruhában vagy fehérneműben, esetleg ruha nélkül, míg a teljes testfelület − a kezelendő terület kivételével − be van takarva.

Javasolt időtartam 30-60 perc Az étkezés és a masszázs között legalább egy órának el kell telnie.

Masszázs után egy pohár víz fogyás


 

Elérhetőség


II.Ker.
II.Ker. Mobiltelefon: +3620/509-7575

Buda
Budapest, Pusztaszeri út 73, 1025

Aki a lefoglalt időpontban nem jelenik meg, és erről nem értesít semmilyen formában (e-mail, sms, telefon, személyesen) előzetesen minimum 24 órával a lefoglalt időpont előtt, az a következő alkalommal térítés ellenében tudja csak igénybe venni a gyógymasszőr szolgáltatást!© 2009 Minden jog fenntartva

Dakó László ETI- Okleveles, MESZK Kamarai Tagsággal, és szakmai felelősségbiztosítással rendelkező gyógymasszőr